fbpx

Joker 2 officieel bevestigd

Joker

Ik heb al heel veel horen vertellen over Joker en de magistrale prestatie van hoofdrolspeler Joaquin Phoenix. Maar zelf heb ik de film, die in 2019 verscheen, pas het voorbije weekend gezien. Toeval of niet, vandaag werd de sequel officieel bevestigd.

Dit via Instagram en door niemand minder dan Joker director en co-writer Todd Phillips. Hij zal ook nu weer het script voor zijn rekening nemen, tezamen met  Scott Silver.

Ook kennen we nu de volledige titel van de film, namelijk Joker: Folie á Deux, en die titel werd niet zomaar gekozen. Folie á deux (of “dwaasheid van twee”) is een psychische aandoening die ook bekend staat als gedeelde psychotische stoornis, of gedeelde psychose. Er is sprake van wanneer symptomen van wanen of hallucinaties worden “overgedragen” van de ene persoon op de andere.

En als er één ding is waar Joker mee te kampen heeft… Ik ben alvast benieuwd naar meer info en beelden van deze prent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: