fbpx

Giant’s Foundry, de nieuwe Mini-Quest in Old School RuneScape, is nu beschikbaar

Jagex heeft vandaag Giant’s Foundry uitgebracht, een nieuwe Mini-Quest in Old School RuneScape waarmee spelers op een nieuwe manier de Smithing-skill kunnen trainen. 

De Mini-Quest speelt zich geheel af in een nieuwe omgeving onder het Giants Plateau waar eeuwenoude informatie over de geschiedenis van de Giants ligt opgeslagen, klaar om te worden ontdekt.

In Giant’s Foundry leren spelers meer over de cultuur van de Giants door Kovac de Giant te helpen de legendarische smederij te herstellen en enorme wapens te maken met hun Smithing-skills. Door deze verhaallijn worden de Giants van Gielinor ongetwijfeld niet langer als bruten en monsters gezien.

Deze update voegt een interactieve en meer toegankelijke manier toe om de Smithing-skill vroeg in de game te trainen. Daarnaast kunnen spelers die al wat verder zijn in de game nog meer Smithing-items maken. Giant’s Foundry zorgt ook voor nieuwe skilling boosts die exclusief zijn voor het woestijngebied.

Wanneer spelers de Mini-Quest voltooid hebben, spelen ze de reward shop van Kovac vrij. Het Smiths’ Uniform zorgt voor een extra bonus tijdens het trainen van de Smithing-skill. Spelers krijgen ook toegang tot het indrukwekkende en dodelijke Colossal Blade.

Alle nieuwe content die in Old School RuneScape wordt geïntroduceerd moet door minimaal 75% van de community gesteund worden. De Mini-Quest ‘Sleeping Giants’ werd door meer dan 90% van de Old School RuneScape-community gesteund.

De nieuwe content is alleen voor members. Spelers kunnen member worden via deze link.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: