fbpx

Eerste gameplay trailer voor Sherlock Holmes The Awakened

Wie heeft de langste? Pinocchio of Sherlock? Ik heb het dan uiteraard over hun neus natuurlijk want bij beide personages speelt de neus een grote rol. Bij Pino wordt die langer als hij liegt, en Sherlock gebruikt hem om te speuren. Iets wat ook in Sherlock Holmes The Awakened het geval is.

Ontwikkelaar Frogwares heeft de eerste gameplay video vrijgegeven voor Sherlock Holmes The Awakened.

In het Sherlock meets Cthulhu horroravontuur gaan een jonge Sherlock Holmes en John Watson een angstaanjagende en psyche-verwoestende zaak aan die het duo voor altijd zal binden en littekens zal bezorgen. Wat lijkt op een eenvoudige zaak van een vermist persoon verandert al snel in een web van samenzweringen door een snode sekte die de oude god Cthulhu aanbidt en probeert een oude profetie te bewerkstelligen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: