Voeg Warhammer Vermintide 2 nu gratis aan je collectie toe

Fans van het Warhammer-universum, fans van gratis games, of gewoon verzamelaars kunnen tussen 3 en 7 november Warhammer Vermintide 2 gratis aan hun collectie toevoegen.

Op 30 november komt Fatsharks volgende game Warhammer 40,000: Darktide uit, een intens brute coöperatieve game die zich afspeelt in het Warhammer 40,000-universum.

In de aanloop naar de release van Darktide zal Fatshark een reeks activiteiten en updates organiseren om de lancering te vieren. Dit is inclusief een exemplaar van Vermintide 2. De game is gratis van 3-7 november als onderdeel van een Free-to-Keep aanbieding op Steam.

Fatshark brengt op 8 november ook een gratis update uit voor Vermintide 2, Trail of Treachery, een nieuwe avontuurlijke missie in de sneeuw en deel één van een tweedelige serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)