Bepaal de look van Kratos dankzij transmogfunctie in God of War Ragnarök

Nog 6 dagen en dan kunnen we Kratos in alle geuren en kleuren aanschouwen. Dit mag best letterlijk genomen worden wat betreft kleuren want de nieuwste game van Santa Monica Studio zal een transmog-functie bevatten na herhaaldelijk aandringen van fans.

Dit werd bekend gemaakt door Mihir Sheth, hoofd van het team combat design, tijdens een Q&A op de officiële Discord van Santa Monica Studios. Op de vraag of er een transmog feature komt antwoordde Mihir kort maar krachtig, “There is a way to do it…it’s there in the game”.

De meeste mensen kennen de mogelijkheid tot transmog van World of Warcraft of andere MMORPG’s. Het komt er eigenlijk op neer dat je de voordelen van je wapens en kledij behoudt maar dat je de look ervan kan aanpassen om te tonen aan andere spelers en/of hoe cool je eruit ziet.

Voor je dus het gevecht aangaat met Freya, Thor of Odin kan je deze goden eerst proberen omverblazen met de kledingstijl van Kratos. Of dit veel invloed zal hebben op hun levensbalk is een andere vraag.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”