Netflix pakt uit met actievolle trailer voor actie/avonturen/fantasy-film Troll

Er worden heel wat goede series gemaakt in Scandinavië, denk hierbij zeker aan Ragnarok. Een reeks die je zeker moet checken als je iets hebt met Thor of de Noorse mythologie. Ik ben dan ook heel benieuwd naar Troll, een Noorse actieprent.

Het verhaal gaat als volgt: Diep in de berg Dovre ontwaakt iets gigantisch na duizend jaar gevangen te hebben gezeten. Het wezen vernietigt alles op zijn pad en nadert snel de hoofdstad van Noorwegen. Maar hoe stop je iets waarvan je dacht dat het alleen in de Noorse folklore bestond?

De film is te bekijken vanaf 1 december op, jawel, Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: