Snelle launch trailer voor WRC Generations

WRC-10

Fans van de spectaculaire rally sport weten al langer dna vandaag dat de WRC-reeks helemaal hun ding is. Vanaf vandaag kunnen ze zich weer uitleven in hun favoriete titel, WRC Generations.

WRC Generations is de eerste rally-game met hybride wagens en alle veranderingen die deze auto’s naar de competitie brengen. Daarnaast bevat de game alle content die in eerdere games van de franchise verscheen, aangevuld met grote nieuwe features:

  • Leagues-mode: Het nieuwe, tijdloze leagues-systeem laat spelers van vergelijkbaar niveau tegen elkaar strijden in dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Spelers kunnen aan Leagues deelnemen in hun eentje of als deel van een team.
  • Teamwerk: Spelers kunnen teams vormen om samen uitdagingen aan te gaan en hun teamvlag met trots naar de top van het klassement brengen.
  • Livery-catalogus: Voor het eerst kunnen spelers hun livery’s en andere aangepaste stickers delen met de community. Spelers kunnen ook op hun favoriete livery’s stemmen, en zien wat de populairste livery’s en stickers zijn.
  • Cross-platform: Alle niet-gelijktijdige modes zijn nu cross-platform, waardoor spelers elkaar kunnen uitdagen en hun prestaties kunnen vergelijken, ongeacht het systeem waar ze op spelen. Dit is inclusief klassementen, Leagues, Clubs, Livery Catalogue en Teams (behalve bij de Switch-versie, die apart hiervan werkt).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)