fbpx

Nieuwe Killer Klowns from Outer Space: The Game-trailer brengt iconische scenes uit de film tot leven

Ik heb Killer Klowns from Outer Space, de film uit 1988, nooit gezien. Maar de makers van de gelijknamige game, gebaseerd op de film, duidelijk wel. Getuige daarvan onderstaande trailer.

Killer Klowns from Outer Space: The Game, brengt ons een 3v7 asymmetrische online multiplayer horror-ervaring. De game die ontwikkeld werd door Good Shepherd Entertainment en Teravision Games, heeft vandaag een nieuwe trailer die laat zien hoe de game de echte decors, personages, wapens en sfeer van MGM’s cultklassieker uit 1988 vastlegt.

Wanneer moordlustige buitenaardse Klowns het rustige stadje Crescent Cove komen bezetten, moeten de inwoners samenwerken om terug te vechten en te overleven in Killer Klowns from Outer Space: The Game! Speel als Klowns of mensen, kies uit verschillende klassen en verken een uitgestrekte, steeds veranderende kaart met griezelige verrassingen om elke hoek.

Onder leiding van Friday the 13th: The Game Executive Director Randy Greenback, laat Killer Klowns het bloed pompen met een nachtmerrieachtig campy gevoel voor humor en onvoorspelbare potjes die elke sessie fris en spannend maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: