Hideo Kojima kondigt nieuwe actrice aan voor zijn volgende game

Metal Gear Solid was fantastisch en Death Stranding is fenomenaal. Het is duidelijk dat ik een fan ben van het werk van Hideo Kojima. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar zijn nieuwe game. Wat gaat het deze keer worden?

Met een beetje geluk krijgen we binnenkort meer nieuws te zien van Hideo Kojima’s nieuwste game. The Game Awards 2022 is een eventuele kanshebber om daar wat info te verscharen. Wat we wel al weten is dat actrice Elle Fanning een belangrijke rol zal spelen in het volgende project.

Er is nu een tweede naam bijgekomen. Via de webiste van Kojima Productions is een nieuwe teaser geplaatst met de tekst ‘How Come?’. Vervolgens krijgen we een afbeelding te zien van Shioli Kutsuna, die we kennen uit Deadpool 2, waar ze de rol van Yukio vertolkt.

Gaat het nu over een vervolg van Death Stranding? Of het project waarmee ze de samenwerking zijn aangegaan met Microsoft? Hopelijk weten we binnenkort meer.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.