Nieuwe officiële trailer voor Avatar: The Way of Water

Ik vond Avatar een heel goede film. Voila! Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze sequel die door het leven gaat als The Way of Water. Al hoop ik stiekem dat we geen drie uur durende onderwaterdocumentaire gaan krijgen…

De film zou trouwens goed zijn voor maar liefst drie uur filmkijkplezier, het kan dus maar beter in orde zijn denk ik dan. Of dat zo is? Daar krijg je een idee van na het bekijken van deze nieuwe officiële trailer.

Meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film begint Avatar: The Way of Water het verhaal te vertellen van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen volgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze leveren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)