Gotham Knights update zorgt voor betere performance op consoles

Gotham Knights heeft de afgelopen tijd al heel wat over zich heen gekregen. Geen 4-player co-op en de 30fps voor consoles zijn vooral de gespreksonderwerpen. Weldra komt er een update voor de game die enkele problemen probeert op te lossen .

Ontwikkelaar Warner Bros. Games Montréal heeft wat werk voor de boeg voor Gotham Knights op de juiste rails te krijgen. Ikzelf was nog vrij enthousiast over de game, ondanks enkele cruciale minpunten.

De 30fps op console was een bittere pil om te slikken, maar ik stoorde me hier niet echt aan. Voor een groot deel andere gamers was dit echter onvergeeflijk, want blijkbaar zou de game zelfs met 30fps moeite hebben.

De ontwikkelaar geeft op Twitter aan dat met een update voor consoles dat de stabiliteitsproblemen aangepakt worden. Via deze manier zou het moeten lukken om de game wel perfect op 30fps te laten draaien.

Of er in de toekomst nog een verandering wordt uitgevoerd om de game in co-op te spelen via verschillende platforms of het verhaal kan gespeeld worden met vier mensen is helaas nog onbekend.

Voor PC-gamers wordt echter eerder gezorgd, hier kan je alvast terecht wat men mag verwachten van de update.

General
  • Invincible enemies playing a “meditating” animation will no longer appear in crimes.
  • Various UI issue fixes.
  • Fixed issues caused by graphical settings not being applied properly.
  • Various localization fixes.
  • Fixed various Keyboard/Mouse specific input issues.
Co-op
  • Fixed an issue that was preventing being able to join friends through invites.
Stability
  • Various crash fixes throughout the title, most notably during the S.T.A.R. Labs “free the scientists” fight and the Harley Quinn Hospital Boss Fight.
  • Fixed an AMD specific crash related to shadows.
Known Issues
  • There may be some compatibility issues with Nvidia Ansel that we are still investigating for this patch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.