EA Sports F1 22 krijgt nieuwe sports-livery, driver rating-updates en meer

F1 2022 - F2

Codemasters en Electronic Arts gaan verder met het leveren van speciale items en een authentieke sport-ervaring voor EA SPORTS F1 22 op de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, and PC. De game lanceert een sports-livery-update op 31 oktober gebaseerd op referenties van de Formula 1-teams.

Alle teams, inclusief de nieuwe FIA Formula 1 Constructors’ World Champions, Red Bull, hebben verschillende aanpassingen gekregen voor hun auto’s op het gebied van geometrie, bodywork, sponsors en kleur.

Ook kleding, de hospitality-ruimte en de garage hebben aanpassingen gekregen. Bovendien bevat deze update ook de derde driver-rating-update en speciale items die zijn ontworpen om Halloween en de FORMULA 1 GRAN PREMIO DE LA CIUDAD DE MÉXICO 2022 te vieren. 

Voorafgaand aan de Grand Prix zal F1 22 Día de Muertos (de dag van de doden) herdenken met exclusieve in-game-content die is geïnspireerd op de Mexicaanse feestdag. De thematische set is inclusief auto-livery, racepak, pet, helm en schoenen en is beschikbaar om vrij te spelen als VIP-content in Podium Pass Series 3 tot 7 december. 

In het teken van Halloween is de speciale livery die geïnspireerd is op de Cheshire Cat van Alice in Wonderland voor een gelimiteerde tijd gratis beschikbaar in de game voor alle spelers*. De Grin-livery wordt verstuurd naar iedereen via een in-game-bericht en is beschikbaar tussen 31 oktober en 5 december. Bovendien kunnen fans de Wonderland Hearts-set kopen, inclusief een auto-livery, helm, pak en handschoenen in de Item Shop tussen 2 en 8 november. Deze set is geïnspireerd op de Queen of Hearts uit het Wonderland-verhaal.   

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: