HBO’s Euphoria is beschikbaar op DVD vanaf 2 november

Zelf heb ik de reeks nog niet gezien maar ik heb me laten vertellen dat HBO’s hitserie Euphoria fantastisch zou zijn. We hebben alvast goed nieuws voor de fans.

HBO’s dramareeks komt op 2 november 2022 uit op DVD bij Warner Bros. Home Entertainment. De 5-disc set bevat alle 16 afleveringen van een uur uit seizoen 1 en 2, plus de 2 speciale afleveringen die seizoen 1 en 2 overbruggen. Met meer dan twee uur aan bonusmateriaal dat een kijkje neemt achter de schermen van de serie voor de echte fans.

Seizoen 1 van dit rauwe, confronterende HBO-drama gaat over de 17-jarige Rue Bennett (Zendaya) die na haar verblijf in een afkickkliniek niet van plan is om van de drugs af te blijven. De serie keert terug met twee speciale afleveringen die zich afspelen in de periode voor Kerstmis. In dit tweede seizoen volgen we Rue’s dynamische groep vrienden die op de drempel van het nieuwe jaar hun keuzes in twijfel trekken. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)