fbpx

Ontdek de magie van Forspoken met nieuwe serie Deep Dive-video’s

Forspoken

Square Enix en Luminous Productions hebben het eerste deel uitgebracht van een driedelige video-serie over de gameplay-mechanics van hun action-RPG Forspoken.

De eerste video in de serie gaat in op de magische parkour- en verplaats-mogelijkheden van Frey Holland, naast de diverse spreuken die ze kan gebruiken.

De video’s geven spelers een voorproefje op wat ze kunnen verwachten als de game op 24 januari 2023 verschijnt.

De volgende video in de serie heet Forspoken – Deep Dive | Magic Combat. Deze video verschijnt op 3 november en gaat dieper in op de fundamenten van Frey’s magische vechtvaardigheden. Ontdek meer over de soorten magie, aanvallen en upgrades die spelers kunnen ontgrendelen voor de strijd tegen de vele verschillende vijanden die Frey tijdens haar reis zal tegenkomen.

De laatste video, Forspoken – Deep Dive | Exploring Athia, verschijnt op 10 november en toont quests, uitdagingen en andere activiteiten die spelers in de wereld van Athia kunnen vinden en voltooien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: