Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 43 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Halloween! Dat is zowat het codewoord dezer dagen. Ik heb dus het plan opgevat om elke game waar Halloween goodies te verdienen zijn op te starten. De reden? Mijn collectie skins en goodies uit te bouwen natuurlijk. Heel wat games krijgen immers een Halloweenjasje en daar wil ik graag mijn zakken mee vullen. Denk hier aan Overwatch 2, Fortnite(mares), Rocket League en zo kan ik nog even doorgaan.

Wat ik zeker ga bekijken dit weekend is het tweede seizoen van de Netflix-serie Barbaren. Niet dat ik zelf een barbaar ben, maar ik hou wel van series met een historisch jasje en epische gevechten waar er flink op losgehakt wordt.


MrRolfson

Zaterdag trek ik mijn virtuele voetbalschoenen nog eens aan. Samen met mijn vaste FIFA-partner starten we FIFA 23 op. Niet dat ik de game al heb aangeschaft, maar dankzij EA Play via Xbox Game Pass kan ik de game toch 10 uur gratis uitproberen. Ik ben alvast benieuwd of mijn voetbalkunsten overeind blijven in deze nieuwe versie.

Zondag trek ik dan weer mijn wandelschoenen aan om een heuse Geuzentoch te maken in en rond Gaasbeek. Beweging afwisselen met het proeven van de beste biersoort van België. Meer moet dat niet zijn!


Ardtieboy

Het leven raast momenteel als een stoomtrein voorbij. Deze week heb ik quasi nog geen tijd gehad om te gamen, hopelijk komt daar dit (verlengd) weekend verandering in. Hoewel écht gamen er deze week nog niet in zat, speelde ik talloze potjes Marvel Snap. De TCG van Ben Brode heeft me volledig in zijn ban, ook al zegt het Marvel-universum mij niets.

Als ik dan toch enkele uurtjes de tijd vind om te gamen ga ik aan de slag met Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway en New Tales from the Borderlands. De ene is niet echt een topper om het op zijn zachtst uit te drukken, de andere is een genietbare story driven game. Volgende week kunnen jullie zich aan enkele reviews verwachten!


Jim

Alweer een jaar verder. Ik heb het niet over de nieuwe Call of Duty die dit weekend waarschijnlijk alle aandacht zal opslorpen, maar ook over mijn 29ste levensjaar. Een verlengd weekend vol toeters en bellen. Vrijdag organiseer ik samen met wat kameraden een verjaardags-lan-party waarin we waarschijnlijk meer zullen drinken dan games spelen. Een oude traditie die niet zomaar vergeten mag worden!

Zaterdag is het mijn laatste avondmaal als 28-jarige en die zal gebeuren tijdens een gezellige avond onder vrienden. Zondag trekken we naar het Astridpark waar de degradatietopper tegen Eupen op het programma staat (humor geneest alle wonden). Na de match ga ik thuis de prachtige top tien van BrunoB eens doorlopen om samen met de vriendin enkele horrorfilms te kijken. Leve Halloween! Maandag en dinsdag vrij is geen overbodige luxe om te bekomen van dit toch wel overvolle weekend!


High_LordWolnir

Traditioneel neem ik doorheen het jaar niet zo veel vakantie en spaar ik vele dagen op voor oktober en november. Dat betekent dat er nu maar liefst vier weken verlof op het programma staan. Zeeën van tijd dus om te gamen! En daar de releases zich elkaar in sneltempo opvolgen, is dat meer dan welgekomen.

De meeste aandacht zal dit weekend nog steeds uitgaan naar God of War Ragnarök waarvan ik volgende week (3 november) de review voorzie. Vandaag is tevens de launch van Call of Duty: Modern Warfare II. Tussendoor zal ik dus regelmatig enkele (of zeg maar heel wat) potjes spelen. Met de Campaign Mode kon ik vorig weekend al aan de slag. Het was er wederom eentje om duimen en vingers van af te likken.

Helaas ben ik nog niet kunnen beginnen aan Gotham Knights. Dat zal voor volgende week zijn. Om in de sfeer te geraken, ga ik alvast verder met de serie Gotham waar ik intussen aan seizoen 3 beland ben.


RoMa

Dit weekend zal vooral in het teken staan van Call Of Duty: Modern Warfare 2. Ik geef er een gigantische lap op, zowel online als offline. Hoe scherp de gekende shooter dit jaar schiet, lees je binnenkort.

Ik amuseer me ook nog steeds met Dragon Ball: The Breakers. Het is een budgetbakspel, maar een zeer vermakelijk tussendoortje. Op Netflix kijk ik enorm uit naar de film All Quiet On The Western Front & de serie Cabinet Of Curiosities. En dan moet ik Cyberpunk: Edgerunners nog uitkijken.


auron_sagara

Voor mij wordt het ook een verlengd weekend, waar ik ga proberen Gotham Knights uit te spelen. Zodat ik snel Death Stranding terug kan oppikken. Ik mis die game enorm hard. Mijn batterij van mijn gsm heeft ook te lijden gehad, sinds ik Marvel Snap heb geïnstalleerd. Voor mij is dit de beste mobile game ooit.

Qua series ben ik met het vrouwtje bezig aan Rings of Power en voorlopig moet ik toegeven dat het voor mezelf wat teleurstellend is. Gelukkig is mijn wederhelft wel enthousiast over The Lord of the Rings serie. Zaterdag wordt het een gezellige middag met vrienden. Lekker eten, wat drank en afsluiten met een boardgame is het ideale scenario.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.