fbpx

Amazon stapt uit Vault 33 en kondigt Fallout serie aan

Het blijft verrassingen regenen tijdens het jubileum van Fallout deze maand. Prime trakteerde ons met het nieuws dat er een Fallout tv serie komt.

Het is een veelzeggende foto van een beeld dat we als gamers ons nog herinneren alsof het gisteren was. Het eerste licht wanneer de deuren van deze nucleaire kluis/bunker openen en je de eerste stappen zet in een radioactieve en verwoeste wereld.

Als we de afbeelding gaan ontleden is het eerste dat ons opvalt de bekende blauw gele pakken van de bewoners in de Vault. Links zien we een lichaam liggen, een indringer of iemand die te vroeg blootgesteld werd aan de radiatie, wie zal het zeggen?

Tenslotte zien we centraal het silhouet van een persoon waar het allemaal om draait. Is hij/zij de redder, of is het iemand met een niet zo leuke boodschap?

Deze afbeelding vertelt ons jammer genoeg niet wanneer de show uit zal komen. Maar net zoals de mensen in de Vault iets hebben om aan vast te klampen, is deze foto hoop op snel meer nieuws rond de serie van Fallout.

Wat wel al bekend was is dat Kilter Films, die we kennen van Person of Interest en Westworld, de productie voor hun rekening zal nemen.

BONUS: Deze zomer konden we al de eerste beelden van een set bewonderen.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: