Setfoto’s van Fallout-televisieserie brengen de Super Duper Mart tot leven

Amazon is onlangs begonnen met het filmen van haar live-action adaptatie van de beroemde Fallout franchise, de gelekte set beelden geven aan dat de show een aantal iconische plaatsen zal bevatten.

De nieuwe beelden laten de buitenkant van de nucleair bestraalde supermarkt zien, de slijtage van de na-oorlogse fall-out heeft zijn sporen achtergelaten op de gevel. Het gebouw heeft het bekende Super Duper Mart logo uit de games en heeft verschillende vernielde voertuigen op de parkeerplaats die echt dat gevoel van de jaren ’50 retro-futurisme vastleggen waar de games in afspeelde.

De Super Duper Mart verscheen voor het eerst in Fallout 3 uit 2008 en verscheen telkens in elke Bethesda-editie van de franchise verschenen, waaronder Fallout 4, Fallout 76 en Fallout Shelter. Advertenties voor de supermarkt verschenen ook in Obsidian’s Fallout: New Vegas.

Fallout is een geprezen post-apocalyptische RPG die talrijke Game of the Year-awards heeft gewonnen. In de games doorkruisen spelers de overblijfselen van een wereld die is gebaseerd op de toekomst van het Amerika van na de Tweede Wereldoorlog, een toekomst die werd vernietigd in een nucleaire oorlog die plaatsvindt in 2077. Overlevenden van deze grote oorlog zochten hun toevlucht in grote ondergrondse bunkers die bekend staan als Vaults. De games spelen zich eeuwen na de val van de atoombommen af en laten de speler vanuit een van deze Vaults de wereld intrekken en onderweg keuzes maken in een poging om te kunnen overleven in de verwoeste bovengrondse wereld.

De Fallout serie voor Prime Video is momenteel in productie met voor de moment nog geen releasedatum. Bekijk de beelden van de Fallout set hieronder.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.