Star Wars: Hunters uitgesteld tot 2023

Star Wars: Hunters, de aankomende team-based combat game voor Switch en iOS/Android, loopt vertraging op. Uitgever Zynga kondigde aan dat het spel wereldwijd wordt uitgesteld tot 2023, zodat de studio de verwachtingen van fans en de ontwikkelaars kan waarmaken.

Hunters zal beschikbaar blijven voor testers die toegang hebben, en Zynga beloofde nieuwe content vrij te geven op regelmatige basis. De wereldwijde lancering komt echter pas in 2023. De game werd in 2021 aangekondigd en zou dat jaar ook uitkomen, maar werd toen al uitgesteld naar dit jaar. Ook dat blijkt dus niet haalbaar.

Star Wars: Hunters is een 4v4 team-based actiegame met maps gebaseerd op bekende Star Wars locaties. De game speelt zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens. Je speelt als lid van de Galactic Empire of Rebel Alliance en je kiest telkens een personage met eigen unieke vaardigheden.

Hunters is alleen bevestigd voor Switch en iOS/Android.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.