Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt 3 maart 2023

Wo Long Fallen Dynasty

Het bijzondere en vooral veelbelovende Wo Long: Fallen Dynasty van ontwikkelaar Team Ninja en Koei Tecmo heeft een releasedatum te pakken. Eentje die nog bijzonder goed meevalt.

Het team laat ons weten dat we Wo Long: Fallen Dynasty, een actievolle en duistere fantasy game, op 3 maart 2023 mogen verwachten, en dit op pc, Xbox (One en Series X/S en PlayStation (PS4 & PS5).

Uiteraard verschijnen er ook heel wat speciale edities en natuurlijk pre-order bonussen voor gamers die wat meer verwachten.

Het goede nieuws is ook dat de game bij launch beschikbaar zal zijn op Xbox (en pc) Game Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)