Vampire survival game V Rising krijgt stevige Halloween-update

Vampieren en Halloween, dat is volgens mij een perfecte combinatie. Niet meer dan normaal dus dat deze coole vampire game, V Rising dus, kan rekenen op een stevige Halloween-update.

De Halloween-update, die vanaf vandaag beschikbaar is, introduceert de nieuwe Mad Hunt preset op de servers. Als je in de nieuwe preset speelt, worden V Blood-locaties, V Blood-spreuken en V Blood-technologieën willekeurig over de kaart verdeeld. Je zult nog steeds bepaalde technologieën op bepaalde punten moeten verwerven om de voortgang niet frustrerend of onmogelijk te maken. Bovendien zal de mogelijkheid om deze V Blood-elementen te randomiseren allemaal aparte instellingen zijn die beschikbaar zijn op privéservers.

Bovendien kan je ook genieten van de gratis Haunted Nights Castle Pack DLC, die tot 7 november beschikbaar is. De DLC bevat een aantal cosmetische items met Halloween-thema voor je kasteel, die je het hele jaar door kunt gebruiken. Om de DLC te kunnen gebruiken, moet je het basisspel kopen.

Niet bekend met V Rising maar wel nieuwsgierig? Probeer de game dan gratis tijdens het free weekend tussen 28 oktober tot en met 1 november.

Check onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)