The Quarry’s Halloween DLC neemt ons mee naar de jaren ’50

Nog een dikke week en het is Halloween. En als er een game is waar dit Halloweensfeertje wel bij past, dan is dat bij het geweldige The Quarry van Supermassive Games.

Zelf heb ik The Quarry drie keer uitgespeeld, in de hoop iedereen te doen overleven of iedereen te doen sterven. En het is me nog steeds niet gelukt. Misschien moet ik het nog een vierder keer proberen nu deze Halloween DLC er is.

Voor Halloween pakt de studio uit met een set character outfits voor de cast van The Quarry die geïnspireerd zijn op jaren ’50 horror.

De ’50s Throwback Character Outfit DLC is nu beschikbaar op de PlayStation en Xbox Series consoles en op de PC via Steam en is gratis verkrijgbaar tot 19u00 op 1 november. Daarna is de 50s Throwback Character Outfit DLC afzonderlijk verkrijgbaar voor 4,99 euro.

Spelers die de tiener-horror entertainmentervaring van The Quarry willen proberen kunnen ook een voorproefje krijgen van wat hen te wachten staat met de gratis proefversie, beschikbaar op PlayStation, Xbox en Steam. De Gratis Proefversie kan ook worden gebruikt om te genieten van multiplayer via de Wolf Pack Mode, waarbij een speler die The Quarry bezit maximaal zeven andere vrienden met toegang tot de game kan uitnodigen om een verhaal te creëren dat door de hele groep is gemaakt.

Check onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)