Overwatch 2 begint vandaag met nieuw Halloween Terror-event

Ik probeer dagelijks mijn potjes Overwatch 2 te spelen. Gewoon om de dailies te doen en de XP te pakken. Want XP is XP! En ik level graag in games want zo heb ik een doel om na te streven. En ja, ik vind het ook wel plezant om wat te knallen. Mij volop concentreren en tot het uiterste focussen dat doe ik wel met de bois in Fortnite!

Overwatch 2’s Halloween Terror-event begint vandaag en duurt tot en met 9 november.

Dit jaar is er een nieuwe tijdelijke coöpmissie, Junkenstein’s Revenge: Wrath of the Bride. En die bruid is een speciale Sombra-skin.

Bij elk nieuw event hoort een heleboel cosmetica, die je zowel kunt vrijspelen als kopen in de in-game store. Speciale uitdagingen ontgrendelen beloningen als een dogtag, weapon charm en Battle Pass XP.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: