Steam vestigt nieuw record met meer dan 30 miljoen gelijktijdige spelers

Had Valve bij de opstart van Steam op 12 september 2003 ooit durven denken dat hun pc-portaal zo succesvol zou worden? Wie zal het zeggen. Feit is alvast dat Steam record na record blijft breken. Ook het voorbije weekend was dat weer het geval.

Op 23 oktober vestigde Steam een nieuw record. Maar liefst 30 miljoen gelijktijdige spelers gebruikten Valves platform.

Als we even kijken naar welke games er gespeeld werden dan staat Counter-Strike: Global Offensive op de eerste plaats, gevolgd door Dota 2. Lost Ark staat op de derde plaats, gevolgd door Team Fortress 2, Apex Legends en PUBG Battlegrounds.

Rust staat op de zevende plaats, terwijl Destiny 2, The Sims 4 en GTA 5 respectievelijk op de achtste, negende en tiende plaats staan.

Was jij een van die games aan het spelen zondag? Dan heb je bijgedragen aan dit nieuwe record.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: