Sniper: Ghost Warrior-team kondigt twee nieuwe IP’s aan

De meeste studio’s spelen op veilig en ontwikkelen liever een prequel of een sequel dan hun geld in te zetten op nieuwe IP’s. CI Games, de studio achter de Sniper: Ghost Warrrior-serie durft het wel aan en kondigt maar liefst twee nieuwe IP’s aan.

Uit de strategische roadmap blijkt dat we komende vijf jaar kunnen rekenen op een nieuwe PvE tactische shooter met de codenaam Project Scorpio, een live service game die in 2024 moet verschijnen. Daarnaast ook de langetermijnplannen voor Sniper Ghost Warrior en Lord of the Fallen. Deze laatste zou reeds volgend jaar verschijnen.

CI Games heeft ook Project Survive, codenaam, onthuld. Dit is een survival game die zal draaien op de Unreal Engine 5 en ontwikkeld zal worden in samenwerking met een externe studio, genaamd Batfield. Project Survive zal unieke punten van verschil hebben met zijn tegenhangers, terwijl het een breed publiek zal aanspreken met zijn state-of-the-art graphics.

Daarnaast zullen getrouwheid, flexibiliteit en vrijheid het uitgangspunt zijn van Project Survive als het ontwikkelteam erin slaagt het spel tegen 2025 af te leveren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: