Age of Empires 2: Definitive Edition komt (vandaag) naar consoles

Age of Empires II Definitive Edition

Zelf speel ik RTS games liefst op pc. Waarschijnlijk omdat ik het sinds de beginjaren van het genre altijd gewoon geweest ben. Maar voor de mensen die ze liever op console spelen hebben we goed nieuws: Age of Empires 2: Definitive Edition komt naar consoles.

Een tweet van Gematsu meldt dat de Europese ratingorganisatie PEGI de Xbox Series X/S en Xbox One ratings heeft toegevoegd aan haar bestaande Age of Empires 2: Definitive Edition rating beslissing.

Volgens de vermelding in de database van PEGI komt het spel later vandaag uit op de console.

Waarschijnlijk volgt de officiële aankondiging later vanavond tijdens een 25ste verjaardagstream.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)