Sony verwijdert stilzwijgend de vervaldata van games op PlayStation Plus

PlayStation Plus 2022 New

Sony lijkt op PlayStation-consoles niet meer te vermelden wanneer games die beschikbaar zijn voor PlayStation Plus Premium- of Extra-leden precies worden verwijderd. Nu worden games nog wel vermeld in het Last Chance to Play-overzicht.

Momenteel staat bijvoorbeeld de PS4-game Rez Infinite in het overzicht Last Chance to Play, maar zonder datum is het onduidelijk hoe lang die nog beschikbaar zal zijn. PushSquare merkt ook op dat Sony niet langer vervaldata specificeert in zijn maandelijkse PlayStation Blog-berichten.

Dit is geen probleem voor PS Plus Essential-gebruikers, omdat dit niveau een vaste maandelijkse line-up heeft die spelers voor altijd kunnen houden zolang hun abonnement actief is. Maar zodra games PS Plus Extra/Premium verlaten, is er geen manier om ze te spelen, tenzij je geld uitgeeft.

Het is onduidelijk of dit een bewuste verandering was of weer een PS Store-glitch die Sony hopelijk kan oplossen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: