Mount & Blade II: Bannerlord nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles

Als je fan bent van middeleeuwse toestanden, en games als For Honor en Chivalry 2 dan is deze Mount & Blade II: Bannerlord misschien ook iets voor jou.

Mount & Blade II: Bannerlord neemt ons mee naar het uitgestrekte sandbox-continent Calradia en combineert realistische, spannende middeleeuwse gevechten met diepe en complexe strategie-elementen.

De game speelt 200 jaar voor de gebeurtenissen in de vorige game – M&B: Warband. In Bannerlord beleef je de instorting van het Calradiaanse rijk, en voer je een held naar zijn ondergang… of zegetocht. Je begint als een eenvoudige strijder van één van de voornaamste facties op het continent en vormt je eigen verhaal door op te klimmen naar de rol van machtige krijgsheer, of zelfs een koning.

Kies zelf voor de rol van avonturier of koopman, schurk of held, rechtvaardig leider of wrede tiran. Zet je stempel op de geschiedenis van Calradia en schep een nieuwe wereld op de resten van de oude.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: