fbpx

Officiële animatiefilm onthult de gebeurtenissen tussen Tomb Raider The Last Revelation en Angel Of Darkness

Tomb Raider

De animatiefilm Tomb Raider: The Myth of El Hawa geeft ons een blik op wat er is gebeurd tussen het vierde en zesde spel.

De gebeurtenissen tussen Tomb Raider: The Last Revelation en Angel of Darkness worden al enige tijd getheoretiseerd en besproken door de fanbase. Hoewel er uiteindelijk een Angel of Darkness deleted scene werd vrijgegeven, die een flashback toont van Lara Croft die een mysterieuze sjamaan ontmoet na de gebeurtenissen van The Last Revelation, onthulde deze niet helemaal het volledige verhaal.

Tomb Raider: The Myth of El Hawa is een animatie die vertelt wat Lara heeft gedaan wat leidde tot de gebeurtenissen in het zesde spel. Het is geregisseerd door long-time fan en streamer, Ash Kaprielov. Het verhaal wordt verteld via dagboekaantekeningen van Lara, die worden ingesproken door Jonell Elliott, Lara’s stemacteur in de bovengenoemde games.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d