Chernobylites Season 3 DLC Green Walls is nu gratis beschikbaar op pc

Chernobylite is een van de betere post-apocalyptische RPG’s die ik het voorbije jaar gespeeld heb. Het goede nieuws voor de fans is dat ze vanaf vandaag aan de slag kunnen met de nieuwe Season 3 content, genaamd Green Walls, en dat helemaal gratis.

Zij kunnen onder andere rekenen op een nieuwe spelmodus voor de meest hardcore stalkers, een nieuw gebied van de Chornobyl Exclusion Zone om te verkennen, en een nieuw dodelijk wapen.

Het is slechts een deel van de extra content die vanaf vandaag gratis beschikbaar is voor alle bezitters van Chernobylite op PC.

De nieuwste Chernobylite DLC kent geen genade, zowel letterlijk als figuurlijk. Slechts één redding. Onmiddellijke dood als je niet genoeg chernobylite hebt. Waanzin, een nieuwe statistiek, vermindert permanent de mentale toestand van de held. Afgenomen moreel van metgezellen, geen mogelijkheid om wapens terug te halen van gedode tegenstanders, en nog veel meer veranderingen die de moeilijkheidsgraad tweaken in de nieuwe update.

De ontwikkelaars hebben een nieuw gebied toegevoegd aan de Chornobyl Exclusion Zone-Cooling Towers. Twee krachtige maar nooit voltooide structuren bevinden zich in de buurt van reactoren 5 en 6, waar zelfs vandaag nog een zeer hoog stralingsniveau wordt geregistreerd.

Er is ook iets voor wapenliefhebbers: in Green Walls DLC kun je het legendarische Sovjetwapen bemachtigen: het automatische Makarov-pistool.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)