Reis af naar de maan van de planeet Boreas in Apex Legends: Eclipse-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben een gloednieuwe gameplay trailer uitgebracht voor Apex Legends: Eclipse, de volgende grote update voor de hero shooter. De update introduceert de nieuwe map ‘Broken Moon’, de nieuwste Legend ‘Catalyst’, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer.

Wat mag je zoal verwachten aan nieuwe content in deze update? Dat zie je hieronder:

Nieuwe Map: Broken Moon – Cleo, ook wel de Broken Moon genoemd, is de hemelse nieuwe map. Ontdek de schoonheid en sereniteit van de Eternal Gardens en Bionomics, of ga naar de donkere kant van de maan en bezoek verwoeste industriële locaties, zoals The Perpetual Core en Breaker Wharf. Spelers kunnen klauteren, klimmen of jump stations gebruiken om het grillige terrein te doorkruisen.

Nieuwe Legend: Catalyst – De Apex Games valt Cleo binnen, terwijl Catalyst heeft gezworen om haar thuisplaneet te beschermen. Dit doet ze door gebruik te maken van haar opmerkelijke – bijna magische – controle over ferrofluïdum.

Nieuwe Battle Pass – Met de Eclipse Battle Pass kunnen spelers hun innerlijke kracht oproepen, tegenstanders betoveren en spectaculaire beloningen verdienen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: