fbpx

Maak kennis met de Quantum Realm in officiële trailer van Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Ik heb gebruik gemaakt van één van de vele lockdowns om alle Marvel films in chronologische volgorde te bekijken. De Ant-Man films stonden toen en nu nog steeds bovenaan mijn lijstje ‘leukste films in de Marvel Universe’.

Ik was dan ook razend enthousiast en benieuwd toen deze officiële trailer verscheen. In de hoofdrol zien we natuurlijk Scott Lang (Paul Rudd), de protagonist wiens leven volledig omkeerde toen hij het schopte van inbreker tot Avenger. Dit allemaal dankzij de samenwerking met Hank Pym (Michael Douglas).

The Wasp, gespeeld door Evangeline Lily, vormt sinds 2018 een team met Ant-Man en verscheen voor het eerst tijdens Ant-Man in 2015. Zij is de dochter van bovengenoemde professor en Janet Dyne. Die laatste wordt gespeeld door Michelle Pfeiffer, ook geen kleine naam in de filmwereld.

Één van de belangrijkste elementen voor mij in dit soort films is humor. Deze is zeker aanwezig afgaande de trailer en stemt mij tot een tevreden man. De nieuwe actrice in deze derde Ant-Man film en die een grote rol zal invullen is de dochter van Scott, Cassie Lang (Kathryn Newton).

Het vijftal zal de gevaren moeten trotseren van de Quantum Real, een universum waar een aantal geheimen naar boven zullen komen en we voor het eerst zullen kennismaken met de villain ‘Kang The Conqueror‘ (Jonathan Majors). Daarnaast zien we in de trailer ook Bill Murray, die de rol van Krylar op zich gaat nemen. Een alien van de planeet K’ai uit de Microverse.

De film zal vanaf 15 februari 2023 bij ons in de zalen te zien zijn. Quantumania is meteen ook de eerste film uit Phase 5 van MCU.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: