Nieuwe gameplay trailer voor One Piece Odyssey

Bandai Namco heeft een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven voor One Piece Odyssey. Iets waar de fans van de reeks zeker zullen van kunnen genieten.

In deze nieuwe gameplay trailer kunnen spelers meer te weten komen over de kenmerken van de game en krijgen ze meer te zien van Alabasta, een bekend scenario herschapen uit de herinneringen van de Straw Hat Crew waar ze naartoe gaan om hun verloren krachten terug te krijgen en meer te weten te komen over de mysteries van Waford.

One Piece Odyssey bevat gevechten met verschillende aanvallen, vaardigheden en voorwerpen die moeten worden gebruikt om het tij te keren in het voordeel van de Straw Hat Crew. Tijdens deze gevechten kunnen spelers verschillende soorten personages en vaardigheden gebruiken om de zwakke punten van vijanden uit te buiten, terwijl ze genezing en voorwerpen, zoals door Sanji bereid voedsel, kunnen gebruiken om de overhand te krijgen.

De epische gevechten van de game hebben een uniek mechanisme waarbij spelers typische situaties in One Piece overwinnen, genaamd Dramatic Scenes die zich voordoen bij specifieke gevechtsomstandigheden die de vooruitgang van de speler stimuleren, zodat de Straw Hat Crew meer ervaring kan verdienen voor het voltooien van taken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: