fbpx

Fallout 4 krijgt gratis next-gen update in 2023

Mijn eerste virtuele stappen in The Commonwealth op Fallout 4 herinner ik me nog zeer goed. Fallout is een iconische franchise waar ik uren gameplezier mee heb beleefd en die dit jaar haar vijfentwintigste verjaardag viert.

De gratis week Fallout 76 of nieuwe content voor Fallout Shelter zijn ondertussen allemaal al de revue gepasseerd deze maand. Maar oktober is nog niet voorbij dus blijft het nog even radioactieve cadeaus regenen bij Bethesda.

Naast de GOTY-editie van Fallout 3, die tot 27 oktober gratis op Epic Games staat, zal Fallout 4 een gratis update krijgen voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Deze staat gepland voor volgend jaar en zal onder andere de framerate verhogen en de gameplay ondersteunen voor 4K-resolutie.

Ondanks al dit moois hierboven hoop ik stiekem op nieuws rond Fallout 5. Maar zoals ik eerder al schreef, oktober is nog niet voorbij, dus wie weet komt de kers op de verjaardagstaart nog.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: