Makers van Netflix-topper Dark serveren eerste trailer voor 1899

Met Dark kregen we op Netflix een duistere topreeks te zien en het ziet er naar uit dat het team achter deze coole serie met hun nieuwste project 1899 al even hoge ogen gaat scoren.

Het verhaal gaat als volgt: Op hun reis over de uitgestrekte en verraderlijke Atlantische Oceaan stuiten de passagiers van de Kerberos op het grootste mysterie van hun leven. Welkom bij 1899, een meeslepende nieuwe serie van de makers van Dark.

Een migrantenstoomschip zet koers naar het westen om het oude continent te verlaten. De passagiers, een gemengd gezelschap van Europese afkomst, worden verenigd door hun hoop en dromen voor de nieuwe eeuw en hun toekomst in het buitenland. Maar hun reis neemt een onverwachte wending wanneer ze een ander migrantenschip op open zee ontdekken.

Meer info op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)