Kerbal Space Program 2 lanceert met Early Access op 24 februari 2023

Kerbal Space Program 2

Kerbal Space Program 2, het vervolg op de originele ruimteraketsim, verschijnt op 24 februari 2023 via Early Access op pc via Steam, Epic Game Store en andere digitale winkels.

Kerbal Space Program 2 zal diverse content bevatten waaronder honderden nieuwe en verbeterde onderdelen om allerlei voertuigen en raketten mee te maken, tijdsprongen tijdens de acceleratiefase voor aangenamere langeafstandsvluchten en sterk verbeterde graphics, met een planetaire atmosfeer en een terreinsysteem.

Ook krijgt de game verbeterde tutorials en introducties, zodat je alles te weten komt over hoe je een succesvolle ruimtevlucht kunt maken.

Zodra de game toegankelijk is, kun je aan de slag met meer dan 350 nieuwe, verbeterde onderdelen, zoals motoren, brandstoftanks, procedurele-onderdelensystemen en nog veel meer. Met al die nieuwe onderdelen kun je vliegtuigen, raketten, rovers en andere objecten maken voor je avonturen.

Daarnaast introduceert Kerbal Space Program 2 de mogelijkheid om je voertuigen aan te passen en te beschilderen, zodat elke build helemaal van jou is.

Bovenop de nieuwe onderdelen krijgt de game prachtige omgevingen om te verkennen. Al tijdens de vroegtijdige toegang zal je vrij door het Kerbolar-stelsel kunnen reizen. Stijg op van het prachtige Kerbin, verken het ruwe, adembenemende landschap van Mun, bewonder de gigantische groene wolken van Jool en ontdek verbluffende vergezichten op deze opnieuw gemaakte hemellichamen.

Al deze klassieke locaties zijn opnieuw vormgegeven, met een nieuw niveau van realisme en complexiteit dankzij het terreinsysteem dat je overal voor nieuwe uitdagingen stelt. Door het nieuwe atmosfeersysteem kun je prachtige vluchten door wolkenluchten maken. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)