fbpx

Steelrisings nieuwe DLC Cagliostro’s Secrets komt op 10 november

Spiders en Nacon laten ons weten dat de nieuwe DLC voor Steelrising, genaamd Cagliostro’s Secrets op 10 november verschijnt. Dit op alle platformen waarop de game beschikbaar is, namelijk pc (Steam, GOG en Epic), Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Deze DLC biedt spelers een nieuw level en diverse andere content:

  • 1 level (Hôpital Saint Louis)
  • 1 hoofdmissie
  • 5 wapens
  • 1 eindbaas
  • Diverse nieuwe vijanden en nieuwe varianten op bestaande vijanden
  • 2 nieuwe personages
  • Nieuwe zijmissies die je uitnodigen eerder verkende levels opnieuw te bezoeken

Spelers krijgen pas toegang tot de uitbreiding “Cagliostro’s Secrets” wanneer ze een bepaald punt in het hoofdverhaal hebben bereikt. Je moet het level “Bastille” voltooid hebben om toegang te krijgen tot de nieuwe content.

In de nieuwe missie raak je betrokken bij een huiveringwekkend verhaal over een graaf van de koning, Comte de Cagliostro. Hierdoor beland je in Hôpital Saint Louis – een nieuwe, levensgevaarlijke omgeving waarin Louis XVI enkele geheimen heeft verborgen.

Tijdens dit duistere avontuur moet je het opnemen tegen de door Mesmer geïnspireerde machines van Cagliostro, waarbij je nieuwe vijanden ontmoet, en nieuwe wapens en kostuums ontgrendelt. Ben je klaar om de schokkende waarheid te ontdekken over de alchemie die de automatons van de koning tot leven wekt?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: