fbpx

“We zouden zonder enige twijfel nog een Fallout game maken”

Of er iemand zin heeft in een nieuwe Fallout game? Wat dacht je? Ik ben er zeker van dat miljoenen gamers en Fallout fans hier wel zin in hebben. Maar waarom duurt het dan zo pokkelang?

Eerst nog even herhalen dat je vanaf 20 oktober Fallout 3 GOTY gratis kan downloaden en houden!

Aan het team bij Obsidian Entertainment zal het alvast niet liggen, daar hoeven we ons niet ongerust over te maken. Obsidian Entertainment mede-oprichter Feargus Urquhart liet dit weekend immers verstaan dat hij en zijn team enorm veel zin hebben om een nieuwe Fallout game te maken.

Urquhart, die aan de eerste twee Fallout-games werkte als oprichter van Interplay-divisie Black Isle Studios, en aan Fallout: New Vegas met Obsidian, zei dit tijdens een recent interview met Dualshockers in het kader van de 25e verjaardag van Fallout.

Hij gaat echter niet ‘zomaar’ een nieuwe Fallout game maken zegt hij. Er moet immers een band zijn met Bethesda’s plannen rond de serie.

Op een gegeven moment gaan we kijken wat die volgende games gaan worden, en het zou me verbazen als Fallout niet op die lijst staat,” legde Urquhart uit. “Als we Fallout zouden doen, moet het aansluiten bij wat Bethesda doet met Fallout en een heleboel andere dingen, maar ik zou persoonlijk altijd zeggen dat mijn hoop is dat voordat ik de zonsondergang tegemoet rijd, ik graag nog een Fallout-game zou maken.

Ik ga alvast een kaarsje branden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d