Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway nu verkrijgbaar

Sinterklaas staat bijna voor de deur en het is daarom niet geheel onlogisch dat er weer een pak nieuwe games op de markt komen die zich richten op de jongste gamers.

Zo hebben Mindscape en GameMill Entertainment een splinternieuwe versie van de Nickelodeon Kart Racers op de markt gebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

In Kart Racers 3: Slime Speedway krijgen we meer dan 40 iconische personages uit Nickelodeon’s wijde wereld aan fan-favorite series voorgeschoteld. Daarmee kan je op 36 tracks terecht die gevuld zijn met onder andere nieuwe waterscootersecties. Om je een concreet idee te geven; er zijn tracks en personages in de game te vinden uit SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles en Avatar: The Last Airbender.

Tot slot laat de ontwikkelaar weten dat er nu enkele originele Engelstalige voice-overs in de game zitten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: