Alleen pc gamers hebben een actief geregistreerd telefoonnummer nodig voor Modern Warfare 2

Er is de laatste weken al heel wat te doen geweest rond het feit dat je een actief geregistreerd telefoonnummer nodig hebt om Blizzards nieuwste games te spelen. En het wordt er niet beter op…

Recente updates van Blizzards online store en support pagina’s lieten al verstaan dat alle Modern Warfare II-spelers een actief en geregistreerd telefoonnummer aan hun account moesten toevoegen om de game te kunnen spelen.

In een blogpost deze week geeft het team achter het Ricochet anti-cheatsysteem mee dat deze vereiste alleen zal gelden voor pc gamers.

Op deze manier wil Activision-Blizzard het Ricochet anti-cheatsysteem nog waterdichter maken. Benieuwd of het hen zal lukken…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)