fbpx

Thrustmaster brengt goedkoper T128 racestuur uit met HYBRID DRIVE Force Feedback

Thrustmaster T128

Als fervente raceliefhebber, heb ik twee jaar geleden de investering gemaakt om een racestoel en bijhorend racestuurtje aan te schaffen. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Het is niet altijd evident om een goed stuurtje te vinden tegen een scherpe prijs. Thrustmaster probeert met de T128 de aandacht te trekken van wie niet meer dan €200 wil uitgeven aan een racestuur.

De T128 werd aangekondigd op het autosalon in Parijs en heeft van Thrustmaster dezelfde HYBRID DRIVE-technologie meegekregen als zijn grote broer, de T248. Dit is een gecombineerd riem- en tandwielmechanisme voor nauwkeurige Force Feedback-prestaties die ook nog eens krachtiger is dan vroegere stuurtjes van het merk.

Verder heeft de T128 een 4-kleurige LED-strip voor het motortoerental, magnetische schakelflippers met een reactietijd van 30 milliseconden en bijhorende magnetische T2PM-pedalen.

De T128 is beschikbaar in twee verschillende versies: een versie met officiële licentie voor de Xbox Series X|S en Xbox One, en een andere versie met officiële licentie voor de PlayStation 5 en PlayStation 4. Beide versies zijn ook compatibel met de PC en liggen vanaf vandaag in de rekken voor een adviesprijs van €199,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: