Stemactrice Bayonetta vraagt om Bayonetta 3 te boycotten

Bayonetta 3

Op 28 oktober verschijnt het langverwachte derde deel van de Bayonetta-reeks. Daarin zal Hellena Taylor, de originele stemactrice, niet te horen zijn.

Volgens haar kreeg ze van ontwikkelaar PlatinumGames slechts 4.000 dollar aangeboden om de stem van Babyonetta opnieuw in te spreken. Dit bedrag was volgens haar véél te laag en weigerde de samenwerking. Haar bluf leek niet te werken en de ontwikkelaars vonden een andere stemactrice: Jennifer Hale.

Hellena Taylor toont zich een slechte verliezen en vraagt nu om alle Bayonetta-fans en gamers om Bayonetta 3 te boycotten en niet te kopen. Dat doet ze in twee minuten durende video op Twitter. Daarin gaat ze in dat het bedrag dat ze aangeboden kreeg niet in proportie is in wat de ontwikkelaars hebben verdiend aan de reeks.

Toch een beetje zuur als je het mij vraagt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.