fbpx

Meer dan 8 minuten aan schrikwekkende gameplay van Dead Space

Dead Space

In november 2023 staat er heel wat lekkers te wachten op liefhebbers van het betere horrorwerk. Dan laat EA Motive de remake van Dead Space op de wereld los.

In een splinternieuwe gameplayvideo krijgen we van de producer van Dead Space, Philippe Ducharme, een gezellige rondleiding door het de USG Ishimura, het ruimteschip waar de game zich afspeelt.

We komen zo te weten dat we kunnen vliegen in de game én dat remake groter is dan de originele game uit 2011. We krijgen ook een glimp te zien van de zogenaamde Intensity Director. Deze feature zorgt ervoor dat elke keer je de game speelt, de vijanden en omgevingseffecten anders zijn. Perfect om je de stuipen op het lijf te jagen!

Dead Space verschijnt op 27 januari 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: