fbpx

Gladde launch trailer voor NHL 23

NHL 22

De laatste dagen lees je in de kranten dat er weinig tot geen schaatspistes zullen zijn de komende maanden. Iedereen wil immers besparen. Gelukkig voor de (sportieve) schaatsers onder ons is er EA: zij lanceren vandaag hun NHL 23. Kunnen we toch nog schaatsen!

NHL 23 draait ook deze keer, en dat voor het tweede jaar op rij, op de Frostbite engine. Deze nieuwe versie van de franchise introduceert een volledig interactieve Stanley Cup Celebration, waarbij spelers kunnen kiezen wie de volgende keer de Cup in ontvangst neemt en het commentaar je keuze rechtvaardigt op basis van 65 complexe verhalen die nauwkeurig zijn afgestemd op je team.

Daarnaast wordt de naam van je speler in de Stanley Cup ge√ętst in een sequentie na de wedstrijd. NHL 23 heeft ook belangrijke momenten zoals hattrickvieringen vernieuwd, waardoor ze een ongekend niveau van spelersaanpassing en -controle krijgen, evenals vernieuwde niveaus van Crowd Awareness en Moment to Moment Reactions die spelers als nooit tevoren in de actie onderdompelen.

NHL 23 betekent een enorme sprong voorwaarts op het gebied van visuele rijkdom, met verbeterde details voor de personages, met een nieuw model voor de schaduw van de huid en cruciale details zoals de opeenhoping van zweet, waardoor de lichtreflectie in het spel verandert.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d