Dragon Ball: The Breakers launch trailer

Dragon Ball The Breakers

Dragon Ball: The Breakers, een nieuwe asymmetrische online multiplayer game, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game is ook compatibel met de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

In Dragon Ball: The Breakers kunnen spelers kiezen om een team van zeven Survivors te vervoegen en proberen te ontsnappen, en overleven, of ze kunnen ervoor kiezen om in de huid te kruipen van een krachtige Raider en de ontsnappingspoging van de Survivors in de kiem te smoren.

Survivors zijn gewone burgers, gevangen in een “Temporal Seam”, een fenomeen dat hen opsluit in een plek waar tijd en ruimte in wanorde zijn. Ze zullen moeten vertrouwen op hun instinct, items gebruiken die over de map verspreid zijn en samenwerken met andere overlevenden om de Super Time Machine te activeren en te ontsnappen van de Raider. Als ze kiezen om als Raider te spelen, kunnen ze in de huid kruipen van een iconische antagonist uit Dragon Ball waaronder Cell, Majin Buu en Frieza.

Zij worden gevaarlijker naarmate de game vordert, transformerend in nieuwe, meer krachtige vormen, en verwoesten stukken van de kaart om de kans op overleven van de Survivors te verkleinen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)