fbpx

OlliOlli Worlds Finding the Flowzone-DLC komt 2 november

OlliOlli World

Finding the Flowzone, de tweede en laatste uitbreiding voor het skateboard-actie-platformspel OlliOlli World, verschijnt digitaal op 2 november voor Nintendo Switch, PlayStation-consoles, Xbox Series X|S- en Xbox One, en pc via Steam. Niemand valt dus uit de boot.

Maak je klaar en begin aan de vetste missie in het laatste opstijgende avontuur in OlliOlli World: Finding the Flowzone.

Sluit je aan bij het dappere Radmosferische Drietal (Squid, Licht en professor Planks) dat samen probeert te voorkomen dat B.B. Hopper, de zakenkikker, de verloren gewaande stad in de lucht gaat uitbuiten. Verzamel op ongelooflijke hoogtes kaartstukken en speel het pad vrij naar het legendarische verloren eiland dat door de skate-goden zelf is gebouwd.

Met dank aan de skate-god van de storm, Gail Force, kun je op de nieuwe Windzones meerijden en de gruwelijkste trucs in de lucht uithalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: