Marvel zet film van Blade op pauze want het moet op zoek naar nieuwe regisseur

Dat er een nieuwe film van Blade zat aan te komen, dat wisten we al een tijdje. Helaas loopt het project niet zoals ze gehoopt hadden. Marvel is zelfs nu genoodzaakt om de productie tijdelijk te pauzeren, want het moet op zoek naar een nieuwe regisseur.

Dit wordt althans gemeld door THR, dat Marvel deze keuze heeft gemaakt na het vertrek van Bassam Tariq. In deze periode gaat de studio op zoek naar een vervanger en tegelijkertijd de film verder kan ontwikkeld worden.

In 2019 werd Blade aangekondigd en in 2021 voegde regisseur Tariq zich bij het team van het project. Er begonnen geruchten de ronde te doen, dat het verhaal van de film steeds werd aangepast. Door deze aanpassingen besloot Tariq het project afgelopen maand te verlaten, want het zou niet meer passen in zijn schema.

Normaal zouden de opnames van de film volgende maand starten, maar dat wordt onhaalbaar. Daarom wordt dit naar 2023 verschoven, zodat de release van de film naar 2024 wordt uitgesteld.

Mahershala Ali is de man die de rol van Blade zal vertolken, hopelijk blijft hij aan boord, want vindt dit wel een zeer goeie keuze. Deze film zou ook deel uitmaken van het MCU. We zullen het dus nog even moeten doen met de trilogie van Blade, waarin Wesley Snipes de ‘Daywalker’ van dienst was.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.