Nieuwe gameplaytrailer van Bayonetta 3 focust op Viola

Bayonetta 3 Viola

The Witch is bijna helemaal terug. Eind deze maand, op 28 oktober, verschijnt ein-de-lijk Bayonetta 3 op Nintendo Switch.

Het Amerikaanse Game Informer kreeg van Nintendo een vette scoop en mocht als enige nieuwe gameplay de wereld insturen. In deze trailer maken we kennis met een nieuwe protagonist in het verhaal: Viola. Zij is een Umbra Witch in training en heeft een totaal andere skillset dan onze geliefde Bayonetta.

Check vooral onderstaande trailer van bijna 8 minuten en geniet van de sierlijke bewegingen van Viola in Bayonetta 3.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.