Jessie Buckley praat over haar rol in The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

The Devil in Me moet het perfecte sluitstuk worden voor The Dark Pictures Anthology. Supermassive Games haalt dan ook alle troeven uit de kast en eentje daarvan is actrice Jessie Buckley.

Kom meer te weten over haar personage in The Devil in Me, Kate Wilder, Kates persoonlijkheid en haar relaties met de andere personages terwijl ze de verschrikkingen van het angstaanjagende Murder Castle proberen te overleven.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me komt uit op 18 november 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)