LEGO Bricktales nu beschikbaar op Xbox, PlayStation, Switch en pc

LEGO Bricktales

Je hebt LEGO games en je hebt LEGO games, en daar maakt sinds vandaag ook LEGO Bricktales nu deel van uit. Opgepast, je moet deze game niet vergelijken met bijvoorbeeld een LEGO Star Wars, Indiana Jones of een andere titel uit Traveller’s Tales’ concept.

LEGO Bricktales laat je reizen door 5 prachtige LEGO blokjes-thema biomen, die je meenemen naar het groene gebladerte van de diepste jungles, het verzengende zand van zonovergoten woestijnen, de drukte van een stadshoek, de epische aanblik van een torenhoog middeleeuws kasteel en het paradijs van tropische Caribische eilanden.

Een intuïtief nieuw bouwmechanisme van steen voor steen helpt je bij het oplossen van de vele leuke puzzels die je tijdens dit avontuur tegenkomt en brengt je creatieve oplossingen tot leven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: