Mario + Rabbids Sparks of Hope toont amusante launch trailer

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Nog iets meer dan een week en dan kunnen de tactische meesterbreinen onder ons aan de slag met Mario + Rabbids Sparks of Hope. Doordat de releasedatum erg dichtbij komt, heeft Ubisoft een launch trailer voor ons klaargezet.

Mario + Rabbids Kingdom Battle vind ik tot hiertoe nog steeds één van de beste/plezantste titels op Nintendo Switch. Daarom kijk ik enorm uit naar het tweede deel tussen de samenwerking van Mario, Luigi, Peach en de geflipte konijnen.

Het eerste deel van de trailer is een mooie cinematische beleving, waarin we Mario en de Rabbids het zien opnemen tegen een leger aan nieuwe vijanden. We zien ook met welke wapens de personages de strijd aangaan tegen het nieuwe kwaad. Wat ook opvalt is dat Bowser deze keer niet als slechterik zal fungeren in deze game, want hij vecht zij aan zij met Mario en zijn trawanten. Of dit tot het einde van de game zo zal blijven valt met die dekselse Bowser nog af te wachten… .

In het tweede deel van de trailer zien we ook nog een stukje van de gameplay van Mario + Rabbids Sparks of Hope. Vanaf 20 oktober is de game speelbaar voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.